T/m september leveren wij planten in pot, ook in de zomer aan te planten

Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Goedkope Portugese laurier

Wilt u goedkope Portugese laurier planten van topkwaliteit kopen? Wij leveren direct uit eigen kwekerij, waardoor we de prijzen laag houden.

Groeigarantie

3 maanden groeigarantie

Snelle levering

Vanuit eigen kwekerij

Tevreden klanten

Klantbeoordeling 9.4

Portugese laurier 20/30 cm

€2,95 per stuk

Portugese laurier 30/40 cm

€3,79 per stuk

Portugese laurier 40/60 cm

€5,95 per stuk

Portugese laurier 60/80 cm

€9,10 per stuk

Portugese laurier 80/100 cm

€13,95 per stuk

Portugese laurier 100/120 cm

€23,95 per stuk

Portugese laurier 120/140 cm

€33,55 per stuk

Portugese laurier 140/160 cm

€40,75 per stuk

Portugese laurier 160 t/m 260 cm

Vanaf €62,40 per stuk

Goedkope Portugese laurier planten uit eigen kwekerij

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het kweken van sterke, goedkope Portugese laurier planten. Deze leveren wij direct vanaf het land of de kas bij u thuis af, met plantvriendelijk transport. Doordat er geen sprake is van tussenhandel, hanteren wij scherpe prijzen. Zo bent u goedkoper uit dan bij tussenhandelaren of het tuincentrum in de buurt. Om er zeker van te zijn dat u topkwaliteit Portugese laurier haagplanten ontvangt, geven wij altijd 3 maanden groeigarantie mee. Zo heeft u de zekerheid van een prachtige haag voor een goedkope prijs. De Portugese laurier hebben wij in verschillende formaten, van 20-30 cm t/m wel 260 cm hoog, en sommige formaten tijdelijk in de aanbieding!

Met zijn dikke, leerachtige bladeren die een mooie glans hebben, heeft u unieke haagplanten in uw tuin die resulteren in een prachtige Portugese laurier haag. Door de compacte groei en de gemiddelde groeisnelheid van 30 cm, heeft u relatief snel een goede privacyhaag voor een goedkope prijs. De volwassen plantgrootte van de haagplant kan tot wel 5 meter bedragen en 1 tot 2 meter breed. Ook krijgt de Portugese laurierkers plant in het voorjaar of begin van de zomer witte bloemtrossen, waar veel bijen en vlinders op af komen.

98% van de klanten beveelt ons aan

Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan. Zij geven ons gemiddeld een klantbeoordeling van 9.4.

“In onze zoektocht naar kwalitatief goede Portugese laurier planten zijn wij bij deze kwekerij uitgekomen. Zeer tevreden met het eindresultaat. De haag staat er mooi bij en dat voor een scherpe prijs.”

S. van Dam

“In het voorjaar hebben wij de Portugese laurier aangeplant en deze is in de zomer al flink uit gaan groeien. Voldoet aan al mijn verwachtingen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snel en keurig afgeleverd.”

N. Bol

“Mooie Portugese laurier planten hier gekocht. Ze werden snel en goed verpakt afgeleverd, erg blij mee en een echte aanrader als je een mooie haag wilt!”

I. ter Laak

Aanplanten Portugese laurier

U heeft geen groene vingers nodig voor het aanplanten van de Portugese laurier. Dit is namelijk een eenvoudige klus! Zodra u de goedkope Portugese laurier planten ontvangen heeft, graaft u een geul op de plek waar de haag moet komen te staan. De diepte is afhankelijk van de gekozen planten en daardoor de grootte van de kluiten. Let erop dat de kluiten niet te diep komen te staan, maar net onder het maaiveld. Zodra de geul is gegraven, verspreid u hier bemeste tuinaarde in. Hier zitten direct de juiste voedingsstoffen in, voor een uitstekende start van de Portugese laurier! Dompel vervolgens iedere kluit in een bak met water en plaats de plant vervolgens in de geul. Zodra u dit voor alle planten heeft gedaan, verdeeld u nog wat bemeste tuinaarde door de uitgegraven grond en gooit u het geheel terug in de geul. Stamp de grond rondom de Portugese laurier planten goed aan en geef direct water. Let erop dat de grond voorlopig goed vochtig blijft, maar niet te nat.

Portugese laurier kwekerij

Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het kweken van sterke Portugese laurier planten. Direct geleverd uit eigen kwekerij, voor de laagste prijs.

Verzorgen goedkope Portugese laurier

Ook al staat de goedkope Portugese laurier bekend om zijn onderhoudsvriendelijkheid, het onderhoud in de eerste paar jaar is essentieel om een mooie, volle haag te krijgen. Zo moet u erop letten dat de grond goed vochtig blijft. Zorg er echter niet voor dat het te nat wordt, want dan kunt u wortelrot krijgen. Wanneer het heel warm weer is, is dagelijks water geven ons advies. Bij voorkeur aan het begin van de ochtend. U hoeft de Portugese laurier haag maar een keer per jaar te snoeien, optioneel twee keer. Doe dit bij voorkeur aan het begin van het najaar. Niet op een zonnige dag, dit om verbranding van de bladeren te voorkomen.

Portugese laurier voor een goedkope prijs kopen

Wilt u de Prunus lusitanica Angustifolia gaan gebruiken als haag? Koop dan de goedkope Portugese laurier planten gemakkelijk en veilig bij ons online! Met de 3 maanden groeigarantie heeft u gegarandeerd sterke planten in uw tuin staan, die gaan resulteren in een prachtige haag. Om een volle haag te krijgen, is het belangrijk dat u oplet hoeveel planten u per meter nodig heeft. De hoeveelheid is afhankelijk van de hoogte van de Portugese laurier planten. Bereken thuis om hoeveel strekkende meter het gaat en bekijk onderstaande tabel om te zien hoeveel planten u nodig heeft.

Hoogte Advies
20 - 30 cm kluit / pot 6 planten per meter
30 - 40 cm kluit / pot 6 planten per meter
40 - 60 cm kluit / pot 5 planten per meter
60 - 80 cm kluit / pot 4 planten per meter
80 - 100 cm kluit / pot 4 planten per meter
100 - 120 cm kluit / pot 3 planten per meter
120 - 140 cm kluit / pot 3 planten per meter
140 - 160 cm kluit / pot 3 planten per meter
160 - 180 cm kluit / pot 2,5 plant per meter

Veelgestelde vragen

Portugese laurier planten voor een goedkope prijs, kunt u het beste verkrijgen bij een kwekerij. Doordat daar geen sprake is van tussenhandel, heeft u gegarandeerd een scherpe prijs.

De hoeveelheid planten per strekkende meter is afhankelijk van de hoogte van de planten die u aanschaft. Om een mooie, volle Portugese laurier haag te krijgen, hebben wij een tabel opgesteld waarmee u precies kunt bereken hoeveel planten u nodig heeft.

Kennisbank Portugese laurier