Het is een uitstekende tijd om Portugese laurier aan te planten. T/m september leveren wij potgekweekte planten!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Over de kwekerij

Over ons

Bij de kwekerij zijn wij trots op ons vak. Wij zijn al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het kweken van groenblijvende haagplanten en staan garant voor het leveren van kwaliteitsplanten. De afgelopen jaren hebben wij ons in het bijzonder toegespitst op het kweken van de Portugese laurier. Dit doen wij zoveel mogelijk op biologische wijze, met veel respect voor het dierenleven / de natuur. Onze buitengewone, groenblijvende haagplanten zorgen zelfs tijdens de wintermaanden voor privacy en beschutting in uw tuin.

Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een Prunus lusitanica Angustifolia in verschillende hoogtematen. Voor elk type haag of border hebben wij de perfecte plant beschikbaar, dankzij de diversiteit aan mooie, sterke Portugese laurier soorten.

Hectare grond om op te kweken
2
Jaar ervaring
+ 25
Van de klanten beveelt ons aan
75 %

Daarom kiest u voor de Portugese laurier

Met deze groenblijvende struiken brengt u eenvoudig structuur aan in uw tuin of buitenruimte. Maak bijvoorbeeld een mooie haag met de Portugese laurier om zo een stukje privétuin te creëeren. Onze Portugese laurierkers dankt de sierwaarde voornamelijk aan het middel- tot donkergroen gekleurde blad. Het blad voelt leerachtig aan en is wat dikker, waardoor de groenblijvende plant zijn vorm behoudt in alle weersomstandigheden en seizoenen. De tuin ziet er hierdoor  het gehele jaar groen en uitnodigend uit.

Voor iedere tuin en ieder budget is er een geschikte Portugese laurier te vinden. Wij bieden namelijk diverse pot- en hoogtematen aan. Houd er rekening mee dat de haagplant jaarlijks zo’n 20 tot 35 cm in hoogte groeit. De Portugese laurier groeit het hardst van april tot september. Uiteindelijk wordt de plant 3 tot 5 meter hoog en 1 tot 2 meter breed. Hierdoor is de Portugese laurier uitermate geschikt voor de kleinere tuin.

Meer weten over de aanplant en verzorging van de Portugese laurier of vragen over onze levering, service en aanplantgarantie? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van onze kwekerij.

Portugese laurieren