T/m september leveren wij potgekweekte planten, ook in de zomer aan te planten

Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Portugese laurier bolvorm

Portugese laurier bolvorm

Portugese laurier (Prunus lusitanica ‘Angustifolia’) strak geknipt in een bolvorm. Dit is een mooi alternatief voor de buxusbol! Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het kweken van Portugese Laurier bollen. Vanuit onze kwekerij leveren wij deze A-kwaliteit bollen voor een scherpe prijs, direct bij u thuis afgeleverd op plantvriendelijke wijze.

Vanaf: 179,00

Portugese laurier bol snoeien

Om de Portugeselaurier bollen in optimale vorm te houden, raden we u aan om de bollen vier tot vijf keer te snoeien per jaar. Het snoeien doet u bij voorkeur voor en na de zomermaanden. Begin bovenaan de bol en werk – met de vorm mee – van boven naar beneden. Werk bij voorkeur in een kruis. Vergeet hierbij niet om tussendoor te controleren of de bol aan alle kanten gelijk is. Zodra het kruis is bijgewerkt, kunt u de overige delen van de bol snoeien.

Creaties maken met de Portugese laurier bollen

Portugese Laurier bollen kunt u op verschillende manieren toepassen in uw tuin. Plaats bijvoorbeeld verschillende maten bij elkaar om een wolk te creëren. Een andere optie is om de Portugese laurier bollen aan weerskanten van een deur te plaatsen of om een border te creëren met de bollen. In onze kwekerij vindt u bolvormen met verschillende afmetingen. Zo heeft de kleinste bol een diameter van 20 cm en de grootste bol een diameter van 110 cm.

Diversen

Diameter 40 cm, Diameter 50 cm