Het is een uitstekende tijd om Portugese laurier aan te planten. T/m september leveren wij potgekweekte planten!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Verzending Portugese laurier

Verzending

Om ervoor te zorgen dat uw Portugese laurieren op een nette en veilig manier thuis afgeleverd worden, verzenden wij de planten op plantvriendelijke wijze. Kleine Portugese laurier planten (t/m 30/40 cm) worden netjes verpakt in kistjes zodat ze onbeschadigd en groen van kleur bij u worden afgeleverd. Deze bezorgen wij standaard op woensdag en vrijdag. Hogere planten (> 40 cm) leveren wij los bij u af in pot of met kluit en worden van maandag t/m vrijdag afgeleverd. Zodra de bestelling is geplaatst, plannen wij de levering in en hoort u z.s.m. van ons wanneer wij langskomen.

Wij verzenden de planten direct vanuit eigen kwekerij, zo krijgt u gegarandeerd verse planten. Heeft u voorkeur voor een specifieke dag of week dat de Portugese laurier wordt afgeleverd? Geef het gerust aan in de notities bij de bestelling, wij houden hier graag rekening mee.

Met onze 3 maanden groeigarantie garanderen wij een schitterende haag!

Klantbeoordeling 9,4

Bestelling zelf afhalen

Haalt u liever zelf uw bestelde Portugese laurier planten af? Dit is mogelijk! Tijdens het online bestellen kunt u kiezen voor ‘Afhalen’. Bij de notities kunt u zelf aangeven wanneer u ze graag wilt komen ophalen. Dan zorgen wij ervoor dat er verse planten voor u klaar staan!